Sos (dresing) "O Mie de Insule"

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Sos (dresing) "O Mie de Insule"

Ingrediente

  • Ingrediente pentru a obţine aprox. 250 ml de sos:
  • 150 g de maioneză
  • 50 g de sos de roşii sau ketchup clasic (eu asta am folosit)
  • 50 g de sos de chilli
  • 1 ceapă mică, rasă
  • 1 linguriţă de pastă de ardei dulce
  • 1 linguriţă de sos Worcestershire
  • 1 linguriţă de sos Tabasco
  • 1 linguriţă de cogniac
  • sare după gust

Mod de preparare

Un sos cremos, plin de aromă, care se serveşte deseori la salată. Dar noi îl vom pregăti pentru al savura împreună cu cozi de raci fierţi (se poate folosi şi la un cocktail de cozi de creveţi, la sandvişuri sau burgeri)

Preparare:

Întrun bol, amestecaţi maioneza, ketchupul, sosul de chilli, sosul Worcestershire, sosul Tabasco, cogniacul şi ceapa rasă.

Amestecaţi toate componentele până obţineţi un sos uşor consistent şi cremos. Pentru cei ce doresc o aromă mai puternică, puteţi adăuga câte puţon din sosurile amintite şi cogniac.

Că aşa am făcut şi eu! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise