Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si partile vatamate, se toaca si se dau prin masina speciala care separa semintele si cojile sau se dau prin blender pana se toaca bine. Sucul astfel obtinut de pune la fiert intr-o oala corespunzatoare avand grija ca in timpul fierberii se umfla si formeaza spuma care nu se indeparteaza. Se fierbe circa 2 ore sau pana scade si are consistenta dorita , se adauga sarea si zaharul . Dupa fierbere, cu ajutorul unei palnii se pune in sticle curate si uscate, fierbinte. Se invelesc bine in paturi si se lasa asa acoperite pana se racesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii