Pune legumele taiate in vasul de gatit, alaturi de un litru de apa, sare, piper si condimente.
Fierbe-le timp de 10 minute cu programul BOIL.
Dupa terminarea programului, amesteca-le putin si programeaza aparatul pe functia STEAM pentru 30 de minute.
Cand sunt gata, strecoara legumele si pune-le intr-un vas mai mare. Pastreaza zeama in care au fiert, intr-un alt vas.
Paseaza legumele folosind un blender vertical si adauga zeama de la legume, putin cate putin, pana cand ajungi la consistenta dorita.
Serveste supa alaturi de crutoane sau crackersi fara gluten, stropeste-o cu putin ulei de masline extravirgin si presara cateva linguri de ierburi proaspat taiate pe deasupra.
Reteta pregatita de Ruxandra, @gourmandelle.com cu aparatul Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii