Pune legumele taiate in vasul de gatit, alaturi de un litru de apa, sare, piper si condimente.
Fierbe-le timp de 10 minute cu programul BOIL.
Dupa terminarea programului, amesteca-le putin si programeaza aparatul pe functia STEAM pentru 30 de minute.
Cand sunt gata, strecoara legumele si pune-le intr-un vas mai mare. Pastreaza zeama in care au fiert, intr-un alt vas.
Paseaza legumele folosind un blender vertical si adauga zeama de la legume, putin cate putin, pana cand ajungi la consistenta dorita.
Serveste supa alaturi de crutoane sau crackersi fara gluten, stropeste-o cu putin ulei de masline extravirgin si presara cateva linguri de ierburi proaspat taiate pe deasupra.
Reteta pregatita de Ruxandra, @gourmandelle.com cu aparatul Philips Multicooker.
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu