In vasul cu unt incins se pun legumele curatate, spalate, taiate, impreuna cu leurda. Dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga supa si se lasa la fiert cu capac 40 minute; dupa acest timp se strecoara legumele si se paseaza cu blenderul vertical. Piureul obtinut se amesteca cu laptele de cocos si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust, iar cine doreste, poate adauga si supa de la fiert (noua ne place mai cremoasa).
Se serveste fierbinte,cu lamaie inghetata rasa deasupra cu tot cu pulpa si o felie de lamaie pentru cine doreste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii