In vasul cu unt incins se pun legumele curatate, spalate, taiate, impreuna cu leurda. Dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga supa si se lasa la fiert cu capac 40 minute; dupa acest timp se strecoara legumele si se paseaza cu blenderul vertical. Piureul obtinut se amesteca cu laptele de cocos si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust, iar cine doreste, poate adauga si supa de la fiert (noua ne place mai cremoasa).
Se serveste fierbinte,cu lamaie inghetata rasa deasupra cu tot cu pulpa si o felie de lamaie pentru cine doreste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii