Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi, le punem la fiert in 2 litri de apa. Dupa ce au fiert, adaugam uleiul, sare, piper iar dupa cateva clocote dam vasul deoparte, strecuram legumele fara sa aruncam supa, pasam cu blenderul vertical, subtiem dupa gust cu apa de la fiert, adaugam smantana, coaja si zeama de lamaie, condimentam dupa gust si servim cu crutoane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii