Supa de rosii cu tapioca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu tapioca

Ingrediente

  • 2 kg de rosii bine coapte
  • 4 cepe
  • 2-3linguri de bulion
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri tapioca
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3l de apa

Mod de preparare

Pentru ca rezulta multa supa, eu am pregatit-o cu jumatate din ingrediente.

Rosiile si ceapa curatate de coaja, taiate, le calim in ulei incins, condimentam, adaugam bulionul si apa, iar dupa 15-20 min pasam totul cu blenderul vertical; punem din nou pe foc, adaugam busuiocul uscat, tapioca amestecand mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului, iar cand s-a ingrosat oprim focul, mai potrivim de gust si apoi servim cu busuioc verde deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor