Supa de rosii cu tapioca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu tapioca

Ingrediente

  • 2 kg de rosii bine coapte
  • 4 cepe
  • 2-3linguri de bulion
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri tapioca
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3l de apa

Mod de preparare

Pentru ca rezulta multa supa, eu am pregatit-o cu jumatate din ingrediente.

Rosiile si ceapa curatate de coaja, taiate, le calim in ulei incins, condimentam, adaugam bulionul si apa, iar dupa 15-20 min pasam totul cu blenderul vertical; punem din nou pe foc, adaugam busuiocul uscat, tapioca amestecand mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului, iar cand s-a ingrosat oprim focul, mai potrivim de gust si apoi servim cu busuioc verde deasupra.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura