Pentru ca rezulta multa supa, eu am pregatit-o cu jumatate din ingrediente.
Rosiile si ceapa curatate de coaja, taiate, le calim in ulei incins, condimentam, adaugam bulionul si apa, iar dupa 15-20 min pasam totul cu blenderul vertical; punem din nou pe foc, adaugam busuiocul uscat, tapioca amestecand mereu sa nu se lipeasca de fundul vasului, iar cand s-a ingrosat oprim focul, mai potrivim de gust si apoi servim cu busuioc verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii