Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca.
Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut si amesteca bine.Lasa sa fiarba usor 3-4 minute apoi adauga smantana si amesteca din nou.Lasa supa sa mai fiarba inca 3-4 minute.Supa se poate servi calda sau rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii