Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa.
Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare.
(eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.)
Se stinge cu otet sau zeama de lamiie(1-2 lingurite),apa+maggi,sau supa,se adaoga sare+piper .
Se lasa sa fiarba domol ca, 1 ora.
Feliile de piine se pun pe o tava,deasupra se ung cu usturoiul presat si amestecat cu 1 lingura ulei,si se presara cu cascaval.parmezan(fiecare dupa gust)ras.
Totul se da la cuptorul bine incins.la maxim,pina ce brinza s-a topit si prinde culoare.
Cind se serveste,se pune in fiecare farfurie,1-2 felii de piine cu cascaval si citeva linguri de vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii