Dupa cum stiti, nu toleram deloc risipa in bucatarie; de aceea, ne-am gandit sa va prezentam astazi 6 modalitati de a folosi orezul care va ramane in urma pregatirii anumitor feluri de mancare. Surplusul de orez poate fi transformat foarte usor intr-un pachet delicios, numai bun de luat la birou sau chiar in pranz sau cina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii