Torturi delicioase

Sfaturi pentru un tort perfect
Torturi delicioase

Sfaturi pentru un tort perfect

Nu e uşor să pregăteşti tortul perfect, asta ştie orice gospodină. Ai nevoie de răbdare şi talent şi de un pic de...

Sfaturi pentru un tort perfect
Povestea vieneza a tortului Sacher
Torturi delicioase

Povestea vieneza a tortului Sacher

Sachertorte este in mod clar desertul ideal pentru iubitorii de ciocolata. Un foarte cunoscut desert vienez, acesta a fost...

Povestea vieneza a tortului Sacher
Tortul Reginei Victoria, un rasfat regal
Torturi delicioase

Tortul Reginei Victoria, un rasfat regal

In cele ce urmeaza va prezentam un tort regal, savurat de capetele incoronate de la curtea regala a Angliei. Tortul Victoria...

Tortul Reginei Victoria, un rasfat regal
Istoria tortului miresei
Torturi delicioase

Istoria tortului miresei

Tortul miresei dateaza din vremuri vechi, inca din timpurile romane. Desigur, romanii nu aveau torturi elaborate, cu decoruri...

Istoria tortului miresei
Tortul Padurea Neagra - un deliciu cu visine, frisca si ciocolata
Torturi delicioase

Tortul Padurea Neagra - un deliciu cu visine, frisca si ciocolata

Tortul Padurea Neagra este un desert german, facut de obicei dintr-un blat cu cacao, frisca, visine sau cirese si fulgi de...

Tortul Padurea Neagra - un deliciu cu visine, frisca si ciocolata
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise