Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.
Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se rastoarna in forma unsa cu putin ulei si la cuptor, la foc mic 40 minute.
Dupa ce incepe sa se desprinda pe margini, se scoate, se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou, se pudreaza cu putina boia, se taie si se serveste.
Checul este bun si cald si rece, dupa preferinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii