Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa le oparim 10-15min;le scoatem,dupa ce s-au racit le decojim,le punem in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii ramas de asta toamna,infiletam capacele,fierbem borcanele 1h,le lasam sa se raceasca in apa dupa care le depozitam la camara.Pentru cine nu are suc de rosii,dintr-un borcan de bulion de 400g dizolvat cu apa,rezulta 1l de suc de rosii,sau o alta varianta,se umplu borcanele cu rosii pana sus,se pun capacele,se fierb si asa avem rosii in suc propriu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii