Se oparesc caisele si li se indeparteaza pielita.
Se scot simburii si se taie caisele in bucati .In continuare se respecta instructiunile de pe pachetul de Gelfix Extra, la fiecare kg de fruct punindu-se 500g zahar si un virf cutit sare de lamiie.
Se pune in borcane si se capseaza, tinindu-se 5 minute cu capacul in jos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii