Asezi intr-o oala suficient de mare straturi alternative de zarzare, zahar si pepene.
Pepenele galben il cureti de coaja si seminte si il tai cubulete.
Asezi intr-o oala suficient de mare straturi alternative de zarzare, zahar si pepene.
Lasi la rece peste noapte.
Asezi oala in cuptor, la foc mic si lasi sa fiarba 2 ore ( pana se leaga siropul).
Torni compozitia in borcanele curate, le capsezi , presari un dram de dragoste in fiecare si le dai la dunst uscat ( le lasi sa se raceasca invelite in patura) pentru 24 de ore.
Asezi borcanele in camara, pentru a le savura la iarna.
Dar nu uita sa o degusti mai intai...
Sa aveti spor!
Tips& Tricks: facuta la cuptor, dulceata isi pastreaza mai bine aromele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii