6 idei creative de decorare a torturilor

De cele mai multe ori, aspectul conteaza cel mai mult in formarea unei impresii. Exceptie nu fac, bineinteles, nici prajiturile. Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa nu doresti sa gusti dintr-o anumita prajitura din cauza felulului in care arata. Si oricat am incerca sa ii convingem pe altii si chiar pe noi insine ca gustul este cek care conteaza, de multe ori, aspectul este in egala masura important.   Asa ca am cautat, am sortat si am ales 6 tipuri diferite de decorare a torturilor, cu care sigur ii vei impresiona pe ceilalti si ii vei convinge sa guste din preparatul tau.  

6 idei creative de decorare a torturilor
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise