De cele mai multe ori, aspectul conteaza cel mai mult in formarea unei impresii. Exceptie nu fac, bineinteles, nici prajiturile. Probabil ca ti s-a intamplat si tie sa nu doresti sa gusti dintr-o anumita prajitura din cauza felulului in care arata. Si oricat am incerca sa ii convingem pe altii si chiar pe noi insine ca gustul este cek care conteaza, de multe ori, aspectul este in egala masura important. Asa ca am cautat, am sortat si am ales 6 tipuri diferite de decorare a torturilor, cu care sigur ii vei impresiona pe ceilalti si ii vei convinge sa guste din preparatul tau.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii