Halloween-ul este o sarbatoare extrem de populara inca din sec. al XVlll-lea, iar pe la inceputul secolului al XX-lea si-a facut intrarea si in bucatariile de peste Ocean. Inevitabil, sarbatoarea a castigat mult in popularitate si in Romania, dupa ce americanii s-au decis sa adopte si sa valorifice si in plan culinar valentele acestei sarbatori. Astfel, partile "infricosatoare" ale alimentelor, care erau de culoare neagra, rosie sau violet, s-au transformat in mancaruri in ton cu umorul negru al Halloweenului, cel care are atat de mult succes mai ales la copii si tineri. Asadar, iata 10 retete pe care le puteti incerca pentru seara de 31 octombrie:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii