Halloween-ul este o sarbatoare extrem de populara inca din sec. al XVlll-lea, iar pe la inceputul secolului al XX-lea si-a facut intrarea si in bucatariile de peste Ocean. Inevitabil, sarbatoarea a castigat mult in popularitate si in Romania, dupa ce americanii s-au decis sa adopte si sa valorifice si in plan culinar valentele acestei sarbatori. Astfel, partile "infricosatoare" ale alimentelor, care erau de culoare neagra, rosie sau violet, s-au transformat in mancaruri in ton cu umorul negru al Halloweenului, cel care are atat de mult succes mai ales la copii si tineri. Asadar, iata 10 retete pe care le puteti incerca pentru seara de 31 octombrie:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii