Prunele sunt peste tot in aceasta perioada: pe tarabele de la piata, pe rafturile supermarketurilor, iar pentru cei mai norocosi, chiar in propria gradina.Tocmai de aceea, noi credem ca ar fi pacat sa le trecem cu vederea si sa nu profitam din plin de beneficiile acestor delicioase fructe. Prunele sunt printre cele mai nutritive fructe ale toamnei, fiind un izvor important de potasiu, fier, magneziu, sodiu, potasiu, fier, cupru, magneziu, mangan, seleniu si vitaminele A,B,C, si E.
Retete cu prune

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii