Sirop de capsuni preparat la rece - reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut. Descopera cum sa faci un sirop natural de căpșuni, fara fierbere, perfect pentru deserturi si bauturi racoritoare.
Intr-un vas punem capsunele, peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.
Ii punem la frigider 2-3 zile pana cand se dizolva tot zaharul, timp in care amestecam din cand in cand.
Cand zaharul s -a dizolvat complet, turnam siropul in sticle sterilizate.
Pastam siropul intr-un loc racoros.
Din capsunele ramase, puteti face un delicios gem de capsuni, o prajitura pufoasa cu capuni sau chiar un cheesecake cu capsuni. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii