CONCURS: A venit toamna, acopera-mi farfuria cu ceva Gustos

A venit, a veni toamna, acopera-mi farfuria cu ceva (Gustos) / Cu o felie de placinta cu dovleac, cu mere /  Sau mai bine cu zacusca ta... :) Cu aceasta adaptare amuzanta,  dar foarte potrivita acestei perioade a anului care abunda in ingrediente proaspete si aromate, dar si in farfurii care astepta sa fie umplute, dam startul unui nou concurs culinar cu retete de toamna.

CONCURS: A venit toamna, acopera-mi farfuria cu ceva Gustos

IATA CUM PARTICIPATI LA CONCURS:

Inscrieti in perioada 6 - 30 octombrie 2016 pe site-ul nostru cele mai gustoase bunatati de toamna, iar Gustos.ro va va rasplati cu premii grozave.

Aveti deplina libertate in alegerea ingredintelor, care pot fi toate bunatatile care se gasesc acum in piete: dovleac, mere, gutui, struguri, nuci, ardei de toate felurile, vinete, prune, gogonele, sfecla si tot ce mai folositi in creatiile voastre culinare de sezon.

*Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu in intervalul amintit minim 3 retete care respecta tema concursului.

PREMII

*** Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu:

Premiul 1: Blender performant Piano Oster

Premiul 2: Oala Just Tefal 24cm + capac

Premiul 3: Cutit IngenioSantoku 18cm Tefal

**************************************************

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise)

Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini, combinarea ingredientelor.

***Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 2 noiembrie 2016 printr-o actualizare a acestui articol si pe pagina de facebook a Gustos.ro.

**************************************************

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro

2. Accesati link-ul "Profilul tau"

3. Apasati butonul "Adaga reteta"

4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)

5. Verificati si postati reteta

Mult succes!

Cu drag,

Echipa Gustos

---------------------------------------------------------------

2 noiembrie 2016

CASTIGATORII:

Premiul 1 - Victoria Gabriela

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Prajitura cu mousse de caramel si pere caramelizate

Magiun de struguri cu nuca

Premiul al 2- lea - tania

Ciorba de sfecla rosie

Prajitura cu gem de prune si nuca

Tarta cu fructe de toamna (mere, pere, struguri)

Premiul al 3 - lea - Brindusa_Aluculesei

Tocana de gogonele

Gogosari in sos de bulion si mustar

Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson

Felicitari tuturor participantilor pentru retetele de toamna minunate, farfuriile au fost fericite! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise