Pentru multi dintre noi fiecare sarbatoare este un prilej de a gati cele mai delicioase preparate, pentru ca mai apoi sa le impartim cu toti cei dragi. Si pentru ca nu mai este deloc mult pana la Paste, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva retete de pasca, preparatul traditional, fara de care masa de Paste nu ar mai fi la fel. Desi la origine, pasca era pregatita din aluat nedospit si fara umplutura, in zilele noastre aceasta se pregateste din aluat de cozonac, la care se adauga branza si stafide. Cu toate acestea, creativitatea gospodinelor nu s-a oprit aici: in prezent exista o varietate de tipuri de pasca, care mai de care mai delicioase si aspectuoase.

3. Pasca cu branza si smantana


5. Pasca

6. Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa



Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii