Pentru multi dintre noi fiecare sarbatoare este un prilej de a gati cele mai delicioase preparate, pentru ca mai apoi sa le impartim cu toti cei dragi. Si pentru ca nu mai este deloc mult pana la Paste, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu cateva retete de pasca, preparatul traditional, fara de care masa de Paste nu ar mai fi la fel.
 
Desi la origine, pasca era pregatita din aluat nedospit si fara umplutura, in zilele noastre aceasta se pregateste din aluat de cozonac, la care se adauga branza si stafide. Cu toate acestea, creativitatea gospodinelor nu s-a oprit aici:  in prezent exista o varietate de tipuri de pasca, care mai de care mai delicioase si aspectuoase.
 
Iata cateva dintre acestea: 
 
1. Pasca (foto dreapta sus)

2. Pasca cu aluat de cozonac



3. Pasca cu branza si smantana



4. Pasca cu ciocolata



5. Pasca



6. Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa



7. Pasca cu ciocolata







Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Marieta_Pall, 02 aprilie 2015

    Este greu de ales...

  • Fara foto

    Mariana Olteanu, 02 aprilie 2015

    CARE O FACEM?

  • Fara foto

    Bilic_Doinita, 31 martie 2015

    SUPER O SA INCERC SA FAC 2 VA MULTUMIM!!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2015

    Numai bunatati!!!