
De aceea, ar trebui sa profitati la maxim de aceasta, mai ales ca este bogata in glucide, celuloza, proteine, substante minerale (potasiu, fosfor, calciu), acidul oxalic liber, pigmenti clorofilieni si carotenoizi. Un alt aspect interesant este ca o portie de loboda contine de doua ori mai multa vitamina C decat lamaia.
Asadar, iata ce puteti gati cu loboda:

2. Placinta cu urda si loboda rosie

3. Sarmalute invelite in frunze de loboda rosie

4. Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

5. Ciorba de loboda cu dovlecel

6. Ciorba de loboda

7. Ciorba de loboda rosie si spanac

8. Ciorba de loboda rosie cu paparaie

9. Ciorba de loboda

10. Bors de loboda cu ceapa verde si orez

Sursa foto: jurnaldeoas.ro
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 1 comentariu
kok miori, 05 martie 2016
Imi este dor de loboda la noi nimeni nu stie cei asta si nu gasesc sa cumpar/