Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume de toamna. Contine substante care previn aparitia cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului cardio-vascular, este o sursa excelenta de minerale si vitamine, este perfecta pentru curele de detoxifiere si imbunatateste digestia. De asemenea, conopida poate fi gatita in foarte multe feluri, dar poate fi mancata chiar si in stare cruda, in salate sau cu diverse sosuri. Pentru ca in aceasta perioada a anului o gasiti in toate pietele, ne-am gandit sa va usuram munca si sa va sugeram 10 metode in care puteti sa preparati aceasta leguma minune:

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii