Castigatorii concursului Bucatarul stie tot

Va multumim, dragi prieteni ai Gustos.ro, pentru ca ati raspuns cu pricepere celor 10 intrebari zilnice ale concursului nostru Bucatarul stie tot.

Castigatorii concursului Bucatarul stie tot

Va anuntam cu drag castigatorii premiilor zilnice - Tigaie Tefal Just 20cm - si marele castigator, care a strans cele mai multe puncte in toate zilele de concurs, fericitul castigator al unui Fierbator Breville Hot Cup.

Inainte de aceasta, va reamintim intrebarile fiecarei zile si raspusurile corecte la acestea. Intrebarile au avut ca tematica preponderenta postul si Pastele, iar raspunsurile au putut fi descoperite in paginile articolelor Gustos.ro:

Ziua 1

I: Care este preparatul specific sarbatorii de Paste, in Spania?

R: Mona de Pascua

Articol referinta

Ziua 2

I: Cum ar trebui sa fie carnea proaspata de miel?

R: Rozalie si foarte elastica

Articol referinta

Ziua 3

I: Cum se obtine cel mai bun gust si cea mai buna textura ale unei fripturi de miel ?

R: Cu ajutorul unui termometru de gatit

Articol referinta

Ziua 4

I: Se stie ca este benefic consumul de carne de miel, mai ales celor care sufera de…

R: diabet

Articole referinta

Ziua 5

I: O masa festiva respecta cateva reguli de mis en place. Care este distanta corecta la care se asaza farfuriile?

R: 40 cm

Articol referinta

Ziua 6

I: Consumul moderat de vin rosu are cateva avantaje, imbunatateste circulatia sangelui, dar si…

R: Aspectul pielii afectate de celulita

Articol referinta

Ziua 7

I: Ce trebuie sa faceti inainte de fierbere, pentru ca ouale sa prinda o culoare mai frumoasa la vopsit?

R: Sa se introduca in apa cu otet

Articol referinta

Ziua 8

I: Ce contin frunzele de urzici?

R: Carotenoizi benefici organismului

Articol referinta

Ziua 9

I: Ce semnificatie au cuisoarele, in simbolistica Pastelui, la mexicani?

R: Cuiele batute in cruce

Articol referinta

Ziua 10

I: Ce ingrediente trebuie adaugat in vopseaua din comert, pentru ca aceasta sa adere mai bine pe coaja?

R: Otet

Articol referinta

Castigatorii premiilor zilnice sunt:

Ziua 1 - Patty_Patty

Ziua 2 - Violeta 30

Ziua 3 - Andrei_Lumi

Ziua 4 - Anca E. Voicu

Ziua 5 - Sidy

Ziua 6 - mirela0911

Ziua 7 - Brindusa_Aluculesei

Ziua 8 - Craciun_Rita

Ziua 9 - cretu_veronica22

Ziua 10 - Daniela_Gherca

Marele castigator, care a raspuns corect la cele mai multe intrebari (9 din 10) este: alinapoto

Felicitari castigatorilor!

(Va rugam sa ne trimiteti la adresa [email protected] adresele de expediere a premiilor si un numar de talefon de contact. Va multumim!)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise