Gulia este o leguma foarte apreciata in tarile nordice. La noi este mai putin folosita in bucatarie, pentru ca, in unele zone, inca mai are renume de planta furajera, destinata hranirii animalelor. Insa, fiind o leguma din familia verzei, consumul de gulie aduce multe beneficii. De exemplu, este o sursa bogata de vitamine (B6, C) si minerale precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu si cupru. De asemenea, pentru cei care vor sa slabeasca, gulia este alegerea ideala - in 100 g se regasesc doar 27 de calorii. Totodata, cele mai bune gulii se gasesc in intervalul octombrie - martie. Asadar, noi va propunem sa incercati macar una dintre aceste retete pe baza de gulii:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii