Ce sa gatesti de Halloween - 10 feluri de mancare infricosator de gustoase

Pe 31 octombrie are loc Halloween, o sarbatoare americana, dar care a prins si la publicul din Romania. Bineinteles, cei mai mari fani ai acestei sarbatori sunt cei mici.  Drept urmare, daca doriti sa le faceti o surpriza gustoasa cu ocazia Halloween-ului, puteti adapta diverse feluri de mancare astfel incat sa devina infricosatoare.  Iata 10 astfel de preparate pe care le puteti face usor pentru noaptea de Halloween:

Ce sa gatesti de Halloween - 10 feluri de mancare infricosator de gustoase

1. Oua umplute transformate in ochii de zombies - pe umplutura se pun firicele de sfecla data prin razatoarea mica si "pupile" din masline verzi.

2. Piscoturi in forma de oase - cand puneti aluatul de piscoturi in tava, aveti grija sa-i dati forma de oase.

3. Piure de cartofi bantuite de boabe de mazare - piureul de cartofi se aranjeaza in forme de fantome, iar pentru ochi se folosesc boabe de mazare verde.

4. Budinca de macaroane cu branza de vaci si zambet de clovn - cand budinca este aproape gata, se pune un "zambet si ochi" din carne tocata, iar smocul de par se realizeaza dintr-un buchetel de broccoli.

5. Crenvursti "sugrumati" in foietaj - crenvurstii se infasoara in foietaj, iar dupa ce sunt scosi de la cuptor, li se fac ochi din mustar si bobite din mac.

6. Oua umplute cu "cuiburi de paianjen" - peste umplutura se pun paianjeni din jumatati si feliute de masline negre.

7. Pizza "mumie" pe felii de paine - pentru a crea modelul de cap de mumie, fasiile de cascaval se pun ca in imagine, iar ochii sunt facuti din jumatati de masline negre si boabe de mazare verde.

8. Briose cu "rame" - dupa ce ati scos briosele de la cuptor, le lasati sa se raceasca si apoi le decorati cu rame de jeleu. Copiii o sa le adore.

9. Budinca de ciocolata tipatoare - la sfarsit, in loc de capsuni, folositi frisca pentru a realiza modelul de masca Scream.

10. Proteze din felii de mere si bezele - este un desert simplu si de efect; intre doua felii de mere (cu coaja rosie), se pun mai multe bezele in forma de dinti; pe post de lipici se foloseste unt de arahide.

Surse foto: danni-gray.tumblr.com, anninvitation.com, food.com, pinterest.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor