Unul dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun este friptura de porc. Nu degeaba romanii sarbatoresc Ignatul pe 20 decembrie, cu 5 zile inainte de Craciun. Bineinteles, este foarte important sa stiti cum sa alegeti carnea pentru friptura, dar la fel de importanta este si metoda de preparare. De aceea am facut si o selectie cu unele dintre cele mai bune retete pe care sa le incercati cu ocazia acestui Craciun:
1. Friptura de porc in cidru cu sos de smantana si mustar
2. Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura
3. Friptura de porc cu verdeturi la cuptor
4. Friptura de porc cu sos de piper verde
5. Friptura de porc cu mustar si spanac
6. Frpitura de porc cu mere pentru Craciun
7. Friptura de ceafa de porc la cuptor
8. Friptura de porc la tava cu portocale si rozmarin
10. Friptura de porc cu rozmarin
Sursa foto: rachaelrayshow.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii