Sarbatorile au trecut, ne-am rasfatat cu preparate care mai de care mai gustoase si aspectuoase, insa se intampla adesea sa ramanem cu diferite alimente in plus dupa plecarea musafirilor. Si pentru ca nu ne place sa facem niciun fel de risipa, astazi vom vorbi despre cum putem folosi vinul care ne-a ramas de la mesele de Sarbatori pentru a pregati alte preparate delicioase. Iata 10 dintre cele mai delicioase preparate pe care le puteti pregati cu vin:

Peste la cuptor cu rosii si vin alb



Tort cu cafea, mure si vin rosu

Penne cu creveti si scoici trase in vin



Ciuperci cu pui in sos de vin alb


Voua care dintre aceste retete va face cu ochiul? :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii