Carnatul este un aliment preparat din carne tocata, slanina, sare si condimente, plante aromatice, iar pasta rezultata este introdusa intr-un invelis cilindric membranos, de origine animala (intestinul unor animale) sau sintetic. Denumirea provine din cuvantul latin "carnacius", care are semnificatia: produs din carne, "carnat". De asemenea, carnatii reprezinta placerea vinovata a multora dintre noi. Vinovata, pentru ca se tot spune ca nu sunt chiar cele mai sanatoase preparate. In orice caz, pentru a va satisface poftele de carnati noi va propunem 10 retete care-i includ intr-un fel sau altul:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii