Apetitul romanilor pentru cartofi este cunoscut de toata lumea. Cartoful este cea mai folosita leguma nu doar din Romania, dar si din intreaga lume. De cele mai multe ori sunt folositi ca garnitura pentru mancarurile cu carne, dar exista si multe feluri de mancare consistente, care se gatesc din cartofi. Pentru a intelege mai bine aceasta leguma si cum de a devenit atat de populara, aruncati un ochi peste secretele cartofilor - 10 lucruri interesante pe care nu le stiai despre cartofi. De asemenea, daca ati ramas in pana de idei in legatura de cum ii puteti prepara, va spunem noi 10 retete la care nu v-ati gandit pana acum. Le aveti mai jos:
1. Gratin de cartofi cu bacon si cascaval afumat

2. Quiche in crusta de cartofi
3. Piure de cartofi by Jamie Oliver
5. Omleta cu cartofi si costita
6. Miel cu rozmarin si timbale de cartofi
7. Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
9. Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi
Sursa foto: forksoverknives.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii