Pilaful este un fel de mancare nelipsit de pe mesele romanilor. Se gateste rapid si este un deliciu. Bineinteles, exista niste secrete / trucuri pentru a obtine pilaful cel mai bun. Chiar daca pare cel mai simplu lucru din lume, pregatirea orezului da batai de cap multora dintre noi. Insa, orezul pufos, cu boabe separate si nelipicios nu este imposibil de obtinut. Gasiti cateva dintre secretele prepararii celui mai bun pilaf aici.
Mai jos aveti si 10 dintre cele mai bune retete pentru un pilaf delicios:
6. Pilaf grecesc cu creveti si ierburi
7. Pilaf cu carne de curcan si mini-carote
8. Pilaf cu ceafa de porc marinata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii