Pietele sunt inca pline de legume proaspete si verdeturi aromate si cu proprietati miraculoase. Astfel, poti combina legumele de primavara in tot felul de ciorbe colorate, gustoase si usoare. Unde mai pui si ca sunt destul de versatile, putand fi consumate reci sau fierbinti, cu bacon prajit, smantana, acrite sau indulcite. De asemenea, sunt usor si ifetin de facut. Noi iti propunem 10 retete de ciorbe de primavara, pe care le poti pregati in maxim o ora:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii