Pietele sunt inca pline de legume proaspete si verdeturi aromate si cu proprietati miraculoase. Astfel, poti combina legumele de primavara in tot felul de ciorbe colorate, gustoase si usoare. Unde mai pui si ca sunt destul de versatile, putand fi consumate reci sau fierbinti, cu bacon prajit, smantana, acrite sau indulcite. De asemenea, sunt usor si ifetin de facut. Noi iti propunem 10 retete de ciorbe de primavara, pe care le poti pregati in maxim o ora:
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii