
Feliile de peste se pun in apa cu sare si zeama de lamaie pentru 10-15 minute.
Mici din carne de pesteIntr-un bol mixam cele 4 oua impreuna cu zaharul pana capata consistenta unei creme.
Tarta Floarea Soarelui cu fructe de sezon1. MAIAUA: intr-un vas se freaca drojdia cu putin zahar si aproximativ 50 ml-100 ml apa.
Paine coapta pe frunze de varza1. Pestele curatat si spalat bine se pune la fiert in aproximativ 3 litri de apa.
Piftie de pestePentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate.
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)Se ia 1 kg de carne tocata ( 500 gr carne macra tocata de vita si 500 gr carne de porc).
Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umplutaSpalam si curatam toate legumele dupa care le tocam marunt.
Sarmale de pesteIntr-un bol vom pune faina, adaugam sarea si amestecam.
Clatite cu buline
Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise