Dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti, drobul se afla la loc de cinste.

Este un preparat traditional romanesc foarte apreciat si una dintre mancarurile din miel specifice sarbatorilor pascale.

De obicei, ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel,usturoi, leustean), oua (crude si fierte).

Insa, exista si o serie de variatii ale acestei retete si, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru prepararea drobului se pot folosi mai multe tipuri de carne sau carnea poate fi chiar inlocuita de ciuperci, pentru vegetarieni sau persoanele care nu pot consuma carne.

Mai e o luna pana la Pasti, timp suficient pentru a exersa prepararea drobului si pentru a va hotari care dintre retetele de mai jos este preferata voastra:

1. Drob din organe de ied



2. Drob din piept de pui cu ciuperci



3. Drob de ciuperci



4. Drob de pasare



5. Drob de carne de porc in manta de bacon



6. Drob de miel



7. Drob cu ton



8. Drob din carne de pui imbracat in foietaj



9. Drob de miel



10. Drob din maruntaie cu sos tartar



Sursa foto: culinar.bzi.ro

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto