Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase

Dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Pasti, drobul se afla la loc de cinste. Este un preparat traditional romanesc foarte apreciat si una dintre mancarurile din miel specifice sarbatorilor pascale. De obicei, ingredientele principale sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel,usturoi, leustean), oua (crude si fierte). Insa, exista si o serie de variatii ale acestei retete si, dupa cum puteti vedea mai jos, pentru prepararea drobului se pot folosi mai multe tipuri de carne sau carnea poate fi chiar inlocuita de ciuperci, pentru vegetarieni sau persoanele care nu pot consuma carne. Mai e o luna pana la Pasti, timp suficient pentru a exersa prepararea drobului si pentru a va hotari care dintre retetele de mai jos este preferata voastra:

Cum sa faci cel mai bun drob pentru Pasti - 10 retete simple si gustoase
 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul