Pastele ortodox bate la usa, asa ca este timpul sa stabilim ce bunatati se vor regasi in acest an pe mesele noastre. Ouale vopsite in culori intense, drobul, pasca si cozonacul sunt vedetele de pe masa de Paste. Pe langa toate aceste bunatati, nu putem uita de preparatele din carne de miel sau ied, ce nu au cum sa lipseasca din meniu. Iar pentru a va servi drept sursa de inspiratie, noi am adunat 10 dintre cele mai delicioase retete cu carne de ied si miel:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii