In general, meniul de Revelion e un pic diferit de cel de Craciun, deoarece si petrecerea de Craciun este destul de difera de cea de Anul Nou. De exemplu, de Revelion vom servi preparate mai usoare, pentru ca este vorba despre o petrecere ce dureaza toata noaptea. De asemenea, accentul va fi pus si pe dulciurile ce vor fi oferite invitatilor, dar si pe bauturi. Ca sursa de inspiratie, v-am pregatit cateva retete pe care sa le incercati pentru petrecerea de Revelion.
De obicei, meniul de Revelion nu contine atat de multe feluri de mancare precum cel de Craciun. Poate si pentru ca petrecerea se intinde pana tarziu in noapte, alegem sa servim feluri de mancare mai usoare si... mai putine. Iata ce va propunem ca aperitive:
3. Tertina din salata de boeuf
5. Friptura de pui cu unt aromat, o reteta de Jamie Oliver
9. Tort cu mere si crema de zahar ars
Sursa foto: citypassguide.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii