Frigaruile se gatesc usor si sunt un fel de mancare ideal pentru zilele calduroase de vara. De asemenea, acestea permit combinatii inedite, de la clasicele frigarui din piept de pui cu legume, la cele cu ananas, creveti sau somon si conopida. Exista si cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine niste frigarui perfecte. De exemplu, tepusele de lemn trebuie lasate la inmuiat in apa, pentru a nu se face scrum cand le pui pe gratar. Pentru a le avea intotdeauna gata de a fi folosite, le poti pune la inmuiat timp de 30 de minute, apoi le invelesti in folie de plastic si le depozitezi in congelator pana cand ai nevoie de ele. Cea mai buna carne pentru frigarui trebuie sa aiba un pic de grasime pe ea, pentru a nu obtine niste frigarui seci. Se mai pot folosi si bucati de bacon pentru a compensa lipsa de grasime. Legumele pe care le folosesti, trebuie sa aiba cam acelasi timp de gatire ca si carnea. Altfel, legumele o sa fie coapte, dar carnea nu o sa fie gata. Mai jos ai 10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii