Frigaruile se gatesc usor si sunt un fel de mancare ideal pentru zilele calduroase de vara. De asemenea, acestea permit combinatii inedite, de la clasicele frigarui din piept de pui cu legume, la cele cu ananas, creveti sau somon si conopida. Exista si cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine niste frigarui perfecte. De exemplu, tepusele de lemn trebuie lasate la inmuiat in apa, pentru a nu se face scrum cand le pui pe gratar. Pentru a le avea intotdeauna gata de a fi folosite, le poti pune la inmuiat timp de 30 de minute, apoi le invelesti in folie de plastic si le depozitezi in congelator pana cand ai nevoie de ele. Cea mai buna carne pentru frigarui trebuie sa aiba un pic de grasime pe ea, pentru a nu obtine niste frigarui seci. Se mai pot folosi si bucati de bacon pentru a compensa lipsa de grasime. Legumele pe care le folosesti, trebuie sa aiba cam acelasi timp de gatire ca si carnea. Altfel, legumele o sa fie coapte, dar carnea nu o sa fie gata. Mai jos ai 10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara:
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii