Frigaruile se gatesc usor si sunt un fel de mancare ideal pentru zilele calduroase de vara.

De asemenea, acestea permit combinatii inedite, de la clasicele frigarui din piept de pui cu legume, la cele cu ananas, creveti sau somon si conopida.

Exista si cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine niste frigarui perfecte.

De exemplu, tepusele de lemn trebuie lasate la inmuiat in apa, pentru a nu se face scrum cand le pui pe gratar.

Pentru a le avea intotdeauna gata de a fi folosite, le poti pune la inmuiat timp de 30 de minute, apoi le invelesti in folie de plastic si le depozitezi in congelator pana cand ai nevoie de ele.
 
Cea mai buna carne pentru frigarui trebuie sa aiba un pic de grasime pe ea, pentru a nu obtine niste frigarui seci. Se mai pot folosi si bucati de bacon pentru a compensa lipsa de grasime. 
 
Legumele pe care le folosesti, trebuie sa aiba cam acelasi timp de gatire ca si carnea. Altfel, legumele o sa fie coapte, dar carnea nu o sa fie gata. 

Mai jos ai 10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara:

1. Frigarui cu piept de pui 





2. Frigarui haiducesti 



3. Frigarui de porc si pui la gratar



4. Frigarui de pui cu pachetele de vinete



5. Frigarui de peste cu lamaie verde 



6. Frigarui de salau si somon si conopida



7. Frigarui de creveti cu salata de varza si avocado



8. Frigarui libaneze



9. Frigarui cu branza grill 



10. Frigarui cu ananas / frigarui de fructe





Sursa foto: blog.swapdom.com

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto