10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara

Frigaruile se gatesc usor si sunt un fel de mancare ideal pentru zilele calduroase de vara. De asemenea, acestea permit combinatii inedite, de la clasicele frigarui din piept de pui cu legume, la cele cu ananas, creveti sau somon si conopida. Exista si cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine niste frigarui perfecte. De exemplu, tepusele de lemn trebuie lasate la inmuiat in apa, pentru a nu se face scrum cand le pui pe gratar. Pentru a le avea intotdeauna gata de a fi folosite, le poti pune la inmuiat timp de 30 de minute, apoi le invelesti in folie de plastic si le depozitezi in congelator pana cand ai nevoie de ele.   Cea mai buna carne pentru frigarui trebuie sa aiba un pic de grasime pe ea, pentru a nu obtine niste frigarui seci. Se mai pot folosi si bucati de bacon pentru a compensa lipsa de grasime.    Legumele pe care le folosesti, trebuie sa aiba cam acelasi timp de gatire ca si carnea. Altfel, legumele o sa fie coapte, dar carnea nu o sa fie gata.  Mai jos ai 10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara:

10 tipuri de frigarui pe care sa le incerci in aceasta vara
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise