5 retete care nu ar mai fi la fel de bune fara parmezan

Parmezanul este un soi de branza italieneasca, extrem de gustoasa si de populara in zilele noastre. Desi parmezanul original se face in Italia, in prezent, acesta este fabricat in mai multe colturi ale lumii. Niciunul nu se compara insa, cu parmigiano reggiano. Cu toate acestea, indiferent de provenienta lui, parmezanul ramane unul dintre cele mai utilizate ingrediente din bucatarie.

5 retete care nu ar mai fi la fel  de bune fara parmezan
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa
Cartofi noi la tigaie

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Cartofi noi la tigaie
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise