5 retete care nu ar mai fi la fel de bune fara parmezan

Parmezanul este un soi de branza italieneasca, extrem de gustoasa si de populara in zilele noastre. Desi parmezanul original se face in Italia, in prezent, acesta este fabricat in mai multe colturi ale lumii. Niciunul nu se compara insa, cu parmigiano reggiano. Cu toate acestea, indiferent de provenienta lui, parmezanul ramane unul dintre cele mai utilizate ingrediente din bucatarie.

5 retete care nu ar mai fi la fel  de bune fara parmezan
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise