Parmezanul este un soi de branza italieneasca, extrem de gustoasa si de populara in zilele noastre. Desi parmezanul original se face in Italia, in prezent, acesta este fabricat in mai multe colturi ale lumii.

Niciunul nu se compara insa, cu parmigiano reggiano. Cu toate acestea, indiferent de provenienta lui, parmezanul ramane unul dintre cele mai utilizate ingrediente din bucatarie.
 


Pe voi care preparat va tenteaza cel mai mult? :-)

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Marieta_Pall, 18 noiembrie 2014

    Toate bune,dar am incercat acum pieptul de pui arata bine este gustos,doar ca nu am facut garnitura de cartofi ci de legume.Super.

  • Luminita Stoica, 17 noiembrie 2014

    ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan

  • Viorica Apostol, 17 noiembrie 2014

    bune toate