
Chiar daca frunzele sunt toxice, pentru ca sunt bogate in acid oxalic, o substanta ce poate cauza decesul, in medicina si bucataria populara se folosesc petiolurile (primavara) si rizomii (toamna, numai de la plantele care au cel putin 8 ani de vegetatie).
Si, pentru ca rubarba se recolteaza in aceasta perioada, mai - iunie (pentru ca dupa luna iulie devine amara), noi va propunem 10 retete pe care le puteti pregati cu rubarba:

2. Clatite la cuptor cu rubarba si bezea

3. Creme caramel cu rubarba si topping crocant

4. Tarta cu rubarba

5. Cheesecake cu rubarba

6. Prajitura cu rubarba si capsuni

7. Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

8. Chec cu rubarba

9. Rubarba cu crema custard

10. Prajitura cu dulceata de capsuni si rubarba

Sursa foto: unica.ro
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
pana la 12 rate
- 0 comentarii