Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume de toamna.

Contine substante care previn aparitia cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului cardio-vascular, este o sursa excelenta de minerale si vitamine, este perfecta pentru curele de detoxifiere si imbunatateste digestia. 

De asemenea, conopida poate fi gatita in foarte multe feluri, dar poate fi mancata chiar si in stare cruda, in salate sau cu diverse sosuri.

Pentru ca in aceasta perioada a anului o gasiti in toate pietele, ne-am gandit sa va usuram munca si sa va sugeram 10 metode in care puteti sa preparati aceasta leguma minune:


1. Salata de conopida cu pasta de susan 



2. Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor



3. Conopida in doua culori, humus si peste preparat pe foaie de copt



4. Buchetele de conopida cu usturoi si sos de marar



5. Mancarica de conopida cu pui



6. Conopida pane



7. Supa de conopida 



8. Conopida gustoasa 



9. Piept umplut si conopida sotata 



10. Conopida cu maioneza


Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Ioana Nistor, 17 ianuarie 2016

    folosesc conopida mai mult pregatita pane

  • svetlana, 01 noiembrie 2015

    Super

  • Daniela Ana Avram, 31 octombrie 2015

    BUN!