Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume de toamna. Contine substante care previn aparitia cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului cardio-vascular, este o sursa excelenta de minerale si vitamine, este perfecta pentru curele de detoxifiere si imbunatateste digestia. De asemenea, conopida poate fi gatita in foarte multe feluri, dar poate fi mancata chiar si in stare cruda, in salate sau cu diverse sosuri. Pentru ca in aceasta perioada a anului o gasiti in toate pietele, ne-am gandit sa va usuram munca si sa va sugeram 10 metode in care puteti sa preparati aceasta leguma minune:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii