Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume de toamna. Contine substante care previn aparitia cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului cardio-vascular, este o sursa excelenta de minerale si vitamine, este perfecta pentru curele de detoxifiere si imbunatateste digestia. De asemenea, conopida poate fi gatita in foarte multe feluri, dar poate fi mancata chiar si in stare cruda, in salate sau cu diverse sosuri. Pentru ca in aceasta perioada a anului o gasiti in toate pietele, ne-am gandit sa va usuram munca si sa va sugeram 10 metode in care puteti sa preparati aceasta leguma minune:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii