Conopida este una dintre cele mai sanatoase legume de toamna. Contine substante care previn aparitia cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului cardio-vascular, este o sursa excelenta de minerale si vitamine, este perfecta pentru curele de detoxifiere si imbunatateste digestia. De asemenea, conopida poate fi gatita in foarte multe feluri, dar poate fi mancata chiar si in stare cruda, in salate sau cu diverse sosuri. Pentru ca in aceasta perioada a anului o gasiti in toate pietele, ne-am gandit sa va usuram munca si sa va sugeram 10 metode in care puteti sa preparati aceasta leguma minune:
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii