Carnea de pui este ideala pentru zilele calduroase. Este o carne slaba, cu multe proteine si care poate fi gatita in foarte multe feluri. De asemenea, corpul nostru poate sa absoarba in jur de 30 de substante nutritive din 100 de grame de carne de pui, printre care vitaminele B12, B6, B3 si urmatoarele minerale: fosfor, zinc, potasiu. Mai multe despre carnea de pui, poti citi aici. Inainte de a-ti prezenta 10 dintre cele mai interesante si gustoase retete cu carne de pui, citeste si despre secretele marinarii carnii de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii