Carnea de pui este ideala pentru zilele calduroase. Este o carne slaba, cu multe proteine si care poate fi gatita in foarte multe feluri. De asemenea, corpul nostru poate sa absoarba in jur de 30 de substante nutritive din 100 de grame de carne de pui, printre care vitaminele B12, B6, B3 si urmatoarele minerale: fosfor, zinc, potasiu. Mai multe despre carnea de pui, poti citi aici. Inainte de a-ti prezenta 10 dintre cele mai interesante si gustoase retete cu carne de pui, citeste si despre secretele marinarii carnii de pui.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii