Nu exista desert mai romanesc ca papanasii. Asta chiar daca se spune ca papanasii fierti isi au originile in bucataria austro-ungara sau ca papanasii prajiti sunt de origine moldava. Oricum ar fi, papanasii sunt foarte apreciati si extrem de gustosi, indiferent de felul in care sunt facuti. Pentru a va indulci zilele mohorate de toamna, noi va propunem 10 retete pe care sa le incercati si prin care sa-i bucurati pe cei mici... si nu numai:
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii