Nu exista desert mai romanesc ca papanasii.

Asta chiar daca se spune ca papanasii fierti isi au originile in bucataria austro-ungara sau ca papanasii prajiti sunt de origine moldava.

Oricum ar fi, papanasii sunt foarte apreciati si extrem de gustosi, indiferent de felul in care sunt facuti.

Pentru a va indulci zilele mohorate de toamna, noi va propunem 10 retete pe care sa le incercati si prin care sa-i bucurati pe cei mici... si nu numai:
 
1. Papanasi cu branza de vaci si gris



2. Papanasi umpluti cu prune uscate aromate 



3. Papanasi cu rom 



4. Papanasi fierti 



5. Papanasi cu smantana si dulceata de afine 



6. Papanasi cu smantana si dulceata de merisoare 



7. Papanasi prajiti 



8. Papanasi cu smantana si dulceata de mure 



9. Papanasi cu sos de capsuni 



10. Papanasi dobrogeni 



Sursa foto: reteteculinare.ro

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto