Adeptii "bucatariei fara foc" opteaza pentru o alimentatie sanatoasa, mult mai apropiata de natura. Imposibil sa nu fi auzit de bucataria raw-vegan, care exact asta inseamna: sa gatesti tot felul de preparate ingenioase (cum ar fi lasagna) din legume si fructe, fara sa folosesti aragazul, cuptorul sau microundele. Din acest motiv, mancarea raw mai este numita si "hrana vie". Ideea este ca ingredientele sa nu contina conservanti, aditivi, E-uri si sa nu fie procesate chimic. Pentru unii poate parea extrem de greu sa gateasca astfel. Insa, lucrurile nu stau chiar asa. In cele ce urmeaza am trecut in revista 10 retete sanatoase si gustoase fara coacere, pe care merita sa le incerci macar de curiozitate. Iti garantam ca o sa fii placut impresionat de rezultat:

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii