Checul este una dintre cele mai simple prajituri, dar, in acelasi timp, si una dintre cele mai versatile. Acesta poate fi reinventat in functie de preferintele celor care-l consuma, prin adaugarea la reteta de baza a tot felul de condimente: bucati de ciocolata, stafide, visine din compot, fructe sau chiar si legume. Singura conditie e ca acestea sa fie taiate marunt, pentru ca altfel ele se vor depune pe fundul tavii. In cazul in care nu stiati, checul a fost inventat pe la 1.700, in nordul Europei, sub denumirea de "pound cake", si semana destul de mult cu "fratele sau", cozonacul. In cele ce urmeaza, v-am facut o lista cu 10 retete dupa care puteti face cele mai bune si interesante checuri: curcubeu, pufos, cu spanac, marmorat etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii