Checul este una dintre cele mai simple prajituri, dar, in acelasi timp, si una dintre cele mai versatile. Acesta poate fi reinventat in functie de preferintele celor care-l consuma, prin adaugarea la reteta de baza a tot felul de condimente: bucati de ciocolata, stafide, visine din compot, fructe sau chiar si legume. Singura conditie e ca acestea sa fie taiate marunt, pentru ca altfel ele se vor depune pe fundul tavii. In cazul in care nu stiati, checul a fost inventat pe la 1.700, in nordul Europei, sub denumirea de "pound cake", si semana destul de mult cu "fratele sau", cozonacul. In cele ce urmeaza, v-am facut o lista cu 10 retete dupa care puteti face cele mai bune si interesante checuri: curcubeu, pufos, cu spanac, marmorat etc.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii