De multe ori, sa cumparam paine si sa nu apucam sa o consumam inainte de a se intari. Si pentru ca nu ne place deloc risipa, ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva retete in care sa folosim painea mai veche. 

Asadar, iata cateva modalitati de a folosi painea, altele decat facutul clasicului sandvis: 
 
 
1. Pune branza si rosii peste si bag-o la cuptor. (foto dreapta)

Reteta aici
 
2. Adauga branza si alte legume si pregateste cel mai inedit aperitiv.


Reteta aici.
 
3. Foloseste painea veche pentru a pregati supa frantuzeasca de ceapa.



Reteta aici.

4. Putin unt, mai mult usturoi si ceva verdeata pentru un gust inedit.


 
Reteta aici.

5. Painea veche se poate transforma in cel mai gustos mic dejun.


 
Reteta aici.

6. Mini aperitive delicioase din felii de paine.


Reteta aici.

7. Painea veche poate fi transformata inr-un desert delicios.


 
Reteta aici.
 
8. Adauga sunca, branza si prepara cel mai delicios aperitiv.


Reteta aici.

9. Fa o budinca dulce din paine


Reteta aici.

10. Transforma painea veche in crutoane delicioase pentru salate


 
Reteta aici.

11. Foloseste painea veche pentru a pregati chiftelute
 


Reteta aici.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Lorincz Tiberiu, 18 martie 2015

    supa de chimin cu crutoane

  • Marieta_Pall, 18 martie 2015

    Imi plac ideile,trebuie incercate.Multumesc.

  • Sidonia Toncean, 17 martie 2015

    Idei minunate, multumim !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 17 martie 2015

    Idei minunate, multumim !

  • Viorica Apostol, 16 martie 2015

    ooo,bune toate

  • Pia Balu, 16 martie 2015

    multumesc pentru sfaturi.Sant idei foarte ingenioase si cred ca sant si foarte gustoase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 martie 2015

    Wow, ce de bunatati!!! Foarte interesante ideile si retetele prezentate! O sa las pasarelele nemancate in cazul asta!!!

  • Simona Morarescu, 13 martie 2015

    Bravo ! Bune idei !

  • Lulu Tinaru, 12 martie 2015

    TREBUIE SA LE INCERCATI. MERITA.

  • Lulu Tinaru, 12 martie 2015

    SUPER GUSTOASE.