De multe ori, sa cumparam paine si sa nu apucam sa o consumam inainte de a se intari. Si pentru ca nu ne place deloc risipa, ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva retete in care sa folosim painea mai veche. Asadar, iata cateva modalitati de a folosi painea, altele decat facutul clasicului sandvis:
Reteta aici.
Reteta aici.
Reteta aici.
4. Putin unt, mai mult usturoi si ceva verdeata pentru un gust inedit.
11. Foloseste painea veche pentru a pregati chiftelute
Reteta aici.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii