Cum folosim painea veche. 11 idei de retete perfecte

De multe ori, sa cumparam paine si sa nu apucam sa o consumam inainte de a se intari. Si pentru ca nu ne place deloc risipa, ne-am gandit sa impartasim cu voi cateva retete in care sa folosim painea mai veche. Asadar, iata cateva modalitati de a folosi painea, altele decat facutul clasicului sandvis:

Cum folosim painea veche. 11 idei de retete perfecte
1. Pune branza si rosii peste si bag-o la cuptor. (foto dreapta)

Reteta aici.

2. Adauga branza si alte legume si pregateste cel mai inedit aperitiv.

Reteta aici.

3. Foloseste painea veche pentru a pregati supa frantuzeasca de ceapa.

Reteta aici.

4. Putin unt, mai mult usturoi si ceva verdeata pentru un gust inedit.

Reteta aici.

5. Painea veche se poate transforma in cel mai gustos mic dejun.

Reteta aici.

6. Mini aperitive delicioase din felii de paine.

Reteta aici.

7. Painea veche poate fi transformata inr-un desert delicios.

Reteta aici.

8. Adauga sunca, branza si prepara cel mai delicios aperitiv.

Reteta aici.

9. Fa o budinca dulce din paine

Reteta aici.

10. Transforma painea veche in crutoane delicioase pentru salate

Reteta aici.

11. Foloseste painea veche pentru a pregati chiftelute

Reteta aici.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise