Fasolea este mancarea traditionala de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Se gateste usor si tot romanul o prepara in aceasta perioada, nu doar pentru gustul bun, dar mai ales pentru ca este o mancare consistenta si bogata in proteine si carbohidrati. Cu totii stim ca la targurile si serbarile de Ziua Nationala, portiile de fasole cu ciolan sau carnati sunt la mare cerere. Insa, o puteti face si acasa. Noi v-am pregatit 10 retete care sa va ajute atunci cand vreti sa faceti o fasole buna:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii