Cum sa pregatesti cea mai buna fasole pentru ziua de 1 Decembrie

Fasolea este mancarea traditionala de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.  Se gateste usor si tot romanul o prepara in aceasta perioada, nu doar pentru gustul bun, dar mai ales pentru ca este o mancare consistenta si bogata in proteine si carbohidrati. Cu totii stim ca la targurile si serbarile de Ziua Nationala, portiile de fasole cu ciolan sau carnati sunt la mare cerere.   Insa, o puteti face si acasa. Noi v-am pregatit 10 retete care sa va ajute atunci cand vreti sa faceti o fasole buna:  

Cum sa pregatesti cea mai buna fasole pentru ziua de 1 Decembrie
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise