Indiferent de sarbatoare, salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipseste niciodata de pe mesele festive ale romanilor. Insa, putin stiu ca salata de boeuf nu a fost inventata nici de francezi, nici de romani, ci de un belgian stabilit in Rusia, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea - chef Lucien Olivier. Initial, acest preparat era unul de lux, pregatit cu ingrediente scumpe, precum carne de vanat, crab, caviar etc. In timp, au aparut si variante adaptate pentru toate buzunarele, nu doar pentru aristocrati. Si la noi exista mai multe feluri in care salata de boeuf poate fi pregatita. Noi va prezentam 10 retete simple si delicioase, voi alegeti care este cea care vi se potriveste cel mai bine:
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii