Indiferent de sarbatoare, salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipseste niciodata de pe mesele festive ale romanilor. Insa, putin stiu ca salata de boeuf nu a fost inventata nici de francezi, nici de romani, ci de un belgian stabilit in Rusia, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea - chef Lucien Olivier. Initial, acest preparat era unul de lux, pregatit cu ingrediente scumpe, precum carne de vanat, crab, caviar etc. In timp, au aparut si variante adaptate pentru toate buzunarele, nu doar pentru aristocrati. Si la noi exista mai multe feluri in care salata de boeuf poate fi pregatita. Noi va prezentam 10 retete simple si delicioase, voi alegeti care este cea care vi se potriveste cel mai bine:
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii