Indiferent de sarbatoare, salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipseste niciodata de pe mesele festive ale romanilor.
 
Insa, putin stiu ca salata de boeuf nu a fost inventata nici de francezi, nici de romani, ci de un belgian stabilit in Rusia, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea - chef Lucien Olivier.

Initial, acest preparat era unul de lux, pregatit cu ingrediente scumpe, precum carne de vanat, crab, caviar etc. In timp, au aparut si variante adaptate pentru toate buzunarele, nu doar pentru aristocrati.

Si la noi exista mai multe feluri in care salata de boeuf poate fi pregatita. Noi va prezentam 10 retete simple si delicioase, voi alegeti care este cea care vi se potriveste cel mai bine:
 
1. Salata de boeuf cu ciuperci 



2. Salata boeuf cu rodii 



3. Terina din salata de boeuf



4. Salata de boeuf



5. Salata boeuf floarea soarelui



6. Salata boeuf de post 



7. Salata de boeuf 



8. Salata de boeuf



9. Salata de boeuf 



10. Salata de boeuf



Sursa foto: eatermagazine.ro

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Andreea_Nitu, 09 noiembrie 2015

    oua fierte la salata de boeuf????? io sunt din sibiu dar pe aici nu se baga asa cva !!!

  • Fara foto

    Steliana Cristina Voicu, 31 octombrie 2015

    Toate sunt foarte frumoase :)

  • Fara foto

    Clara Pap, 30 octombrie 2015

    sint frumoase toate

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2015

    Oricum ar fi facuta, salata boeuf- care la noi se face din aproape orice fel de carne- nu lipseste de pe masa romanilor, la nici o sarbatoare.Dar cea mai gustoasa salata boeuf este cea care are in compozitia ei si vreo 2-3 oua fierte, tocate marunt si amestecate cu celelalte legume...

  • Fara foto

    Ionela Barbieru, 28 octombrie 2015

    FELICITARI

  • Fara foto

    Mia, 28 octombrie 2015

    Aaahhhh...