Cum sa prepari cea mai buna piftie - 10 retete simple si delicioase

Piftia, numita in unele zone ale Romaniei si racituri, aituri, sloi sau cociune, este un preparat culinar din grupa gustarilor reci. Se obtine prin fierberea indelungata a bucatilor de carne (porc, vitel, curcan, cocos, gasca) cu tot cu os si cartilaje, uneori impreuna cu legume si condimente. Este o gustare ce se prepara cu precadere in perioada sarbatorilor de iarna, fiind unul dintre preparatele traditionale pentru masa de Craciun.  Pentru a va pregati din timp pentru Craciunul care se apropie cu pasi repezi, am adunat 10 dintre cele mai bune retete de piftie, simple si delicioase.  Pana de Craciun aveti timp sa exersati!

Cum sa prepari cea mai buna piftie - 10 retete simple si delicioase
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise