Piftia, numita in unele zone ale Romaniei si racituri, aituri, sloi sau cociune, este un preparat culinar din grupa gustarilor reci. Se obtine prin fierberea indelungata a bucatilor de carne (porc, vitel, curcan, cocos, gasca) cu tot cu os si cartilaje, uneori impreuna cu legume si condimente. Este o gustare ce se prepara cu precadere in perioada sarbatorilor de iarna, fiind unul dintre preparatele traditionale pentru masa de Craciun. Pentru a va pregati din timp pentru Craciunul care se apropie cu pasi repezi, am adunat 10 dintre cele mai bune retete de piftie, simple si delicioase. Pana de Craciun aveti timp sa exersati!
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii