Trebuie neaparat sa mai gatim niste bunatati acum, cat inca mai gasim conopida in piata. Aceasta leguma, care apartine familiei cruciferelor, contine o multime de nutrienti esentiali pentru sanatatea organismului nostru. Conopida este bogata in vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 si B9, contine acizi grasi Omega-3 si vitamina K. De asemenea, ea reprezinta o sursa importanta de potasiu, fosfor, vitamina C, ba chiar si de proteine.
Datorita substantelor esentiale pe care ea le contine, conopida este ideala atat pentru detoxifierea organismului, cat si pentru intarirea sistemului imunitar. In plus, aceasta leguma cu proprietati anti-inflamatorii ajuta la prevenirea cancerului, imbunatateste digestia si protejeaza inima. Conopida nu este una dintre cele mai gustoase si aromate ingrediente pe care le poti folosi intr-o mancare si de aceea foarte multe persoane se feresc de ea. Totusi, daca alegi reteta potrivita si condimentezi conopida asa cum trebuie, ea se poate transforma intr-o mancarica absolut delicioasa. Astazi, va prezentam 10 retete minunate, care sigur va vor incanta papilele gustative.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii