Ce bunatati poti sa gatesti cu leurda - 15 retete perfecte pentru aceasta primavara

In ultima vreme, leurda a devenit una dintre cele mai apreciate plante ale primaverii. De asemenea, in cultura populara, leurda este asociata cu iesirea animalelor din hibernare. Si, pentru ca ursul o consuma in cantitati mari dupa ce se trezeste din somnul iernii i s-a mai spus si usturoiul ursului. In bucataria romaneasca, frunzele de leurda sunt folosite adesea pentru salate, ciorbe, piureuri si multe alte preparate, iar beneficiile sunt numeroase. Amintim doar ca ajuta la purificarea sangelui, este un tratament bun pentru anemie si astenia de primavara, ajuta la tratarea herpesului, eczemei si chiar a reumatismului. Este evident de ce e bine s-o consumam in cat mai multe moduri posibile, asa ca noi va propunem 15 retete cu leurda perfecte pentru aceasta primavara:

Ce bunatati poti sa gatesti cu leurda - 15 retete perfecte pentru aceasta primavara
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise